Ден на Органско Производство и Форум за Еко Туризам преку регионални практики – 2

На 07 декември 2019 година   се одржи втората манифестација организирана од Еко партнерс спонзорирана од Министерството за земјоделство, земјоделство, Ден на органско производство и форум за еко-туризам преку регионални практика,на настанот специјален  гостин беше присутна  Дијана Катица Дијана Катица е претседател на Управниот одбор на HF Eco Ethno Group од Загреб е прогласена Read more…

Органското производство на еко туризмот адути за развој на руралните средини

Во организација на здружението на граѓани ,Еко Партнерс“ на 24.01.2019 година со поддршка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија се оддржа првиот ,,Ден на органското производство и форум за еко туризам преку регионални практики”. На форумот присуствуваа голем број на производители на органско производство како и Read more…