Органското производство на еко туризмот адути за развој на руралните средини

Во организација на здружението на граѓани ,Еко Партнерс“ на 24.01.2019 година со поддршка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија се оддржа првиот ,,Ден на органското производство и форум за еко туризам преку регионални практики”. На форумот присуствуваа голем број на производители на органско производство како и Read more…