Ден на Органско Производство и Форум за Еко Туризам преку регионални практики – 2

На 07 декември 2019 година   се одржи втората манифестација организирана од Еко партнерс спонзорирана од Министерството за земјоделство, земјоделство, Ден на органско производство и форум за еко-туризам преку регионални практика,на настанот специјален  гостин беше присутна  Дијана Катица Дијана Катица е претседател на Управниот одбор на HF Eco Ethno Group од Загреб е прогласена Read more…